המתכון לשוקולטה:
המצרכים למנה אחת:
- 3/4 כוס חלב
- 1/4 כוס שמנת מתוקה
- 1 קפסולת קפה עלית בטעם אגוזי לוז
- כף סוכר
- 1/4 כפית תמצית וניל
- 50 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
- שוברים את השוקולד לחתיכות קטנות ומניחים בתוך ספל.
- מכניסים לסיר קטן חלב, שמנת וסוכר ומחממים על אש בינונית עד לסף רתיחה.
- מוסיפים תמצית וניל, רבע כוס אספרסו קצר בטעם אגוזי לוז, מורידים מהאש ושופכים מעל השוקולד שבספל. ממתינים כחצי דקה ומערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס ומתקבל משקה אחיד.