לתחתית ביסקוויט אגוזים:
- 125 גרם (חצי שרוול) פתי בר ביסקוויט בטעם חמאה עלית
- 40 גרם אגוזי לוז (או עוד ביסקוויטים)
- 70 גרם חמאה, מומסת
למלית גבינה בשלושה צבעים:
- 1 קפסולת אספרסו של קפה עלית בטעם אגוזי לוז
- 70 גרם שוקולד מריר, קצוץ
- 45 מ"ל חלב
- 825 גרם גבינת שמנת 25%
- 200 גרם (2 שקיות) אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 30 גרם (3 כפות) קמח
- 3 ביצים L, טרופות
- 4 כפיות שטוחות קקאו, מנופה